«Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» відзначив якість робіт «АМК РЕМ-БУД»

09.11.2021

Компанія отримала черговий позитивний відгук про високу якість проведених ремонтних робіт на одному із дорожніх об’єктів Роменщини.

Упродовж нинішнього дорожньо-будівельного сезону команда «АМК РЕМ-БУД» активно працювала над розбудовою автошляхів у різних куточках області, а також створенням умов для комфортного і безпечного пересування ними.

Про результати цієї роботи найкраще говорять рецензії наших замовників. Так, «Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» дав позитивний відгук про виконаний цього року компанією «АМК РЕМ-БУД» ремонт автошляху О 191308 Ромни-Чеберяки-Андріяшівка, що на Роменщині.

«У 2021 році «Благодійний фонд «РАЗОМ З КЕРНЕЛ» , розширюючи свою діяльність в соціальній та інфраструктурній сфері, розпочав співпрацю із ТОВ «АМК РЕМ-БУД». Підприємство виконало на замовлення Фонду ремонт автошляху О 191308 Ромни-Чеберяки-Андріяшівка, кінцевим результатом якого ми дуже задоволені. Професійна команда «АМК РЕМ-БУД» швидко та якісно відновила дорожнє полотно», – йдеться у листі-відгуці за підписом регіонального менеджера Олега Власенка.

Також він подякував компанії за проведену роботу та висловив сподівання на подальше продовження співпраці з «АМК РЕМ-БУД».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: