Сумчан запрошують до транспортної конкурсної комісії

09.11.2021

Громадські організації запрошують до участі у конкурсній комісії з відбору перевізників пасажирів.

Виконавчий комітет запрошує громадські організації представляти кандидатури на формування конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на автобусних маршрутах. Прийматимуть документи до 15 листопада.

Конкурсний комітет створюється для визначення на конкурсній основі юридичних та фізичних осіб-підприємців, які можуть виконувати необхідні обсяги перевезень та забезпечувати якість надання послуг із перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Сумської міської територіальної громади.

У листі до виконавчого комітету необхідно вказати ПІБ представника, його посаду та контактний номер телефону. Також необхідно надати статутні документи, які підтверджують, що організація не є представником суб’єктів господарювання – автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами або провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Інформацію можна надіслати на адресу: м-н Незалежності, 2; за електронною адресою transport@smr.gov.ua, або факсом за номером (0542) 700-668.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: