На Охтирщині провели оновлення в пунктах базування бригад екстреної допомоги

10.11.2021

У пунктах базування бригад екстреної допомоги Кириківки та Груні відкрито оновлені після ремонту приміщення та збудовані нові гаражі для щойно отриманих сучасних автомобілів швидкої.

Пункт базування бригад екстреної допомоги у Кириківці розташований у приміщенні амбулаторії сімейної медицини, де створено належні умови для медичних працівників і водіїв. Проте з отриманням сучасного спеціалізованого автомобіля виникли проблеми з його утриманням, оскільки в старому гаражі міг розміститися лише УАЗ. Спорудження нового приміщення для транспорту відбулось за кошти громади.

Амбулаторію сімейної медицини в селі Грунь, в якій розміщувався пункт постійного базування бригад екстреної допомоги, переведено в інше приміщення – більш комфортне. На другому поверсі виділеної будівлі працівники пункту та громади здійснили ремонтні роботи і створили належні умови для праці, встановили там комп’ютер, провели інтернет. Окрім цього, спільними зусиллями було проведено ремонтні роботи гаражного приміщення, в якому розташують новий сучасний санітарний автомобіль. А старенькі УАЗИ в обох ППБ будуть у резерві, аби ніякі форс-мажорні ситуації не завадили службі «103» вчасно доїхати до хворих і потерпілих.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: