На Сумщині молодик пограбував колишню дівчину в магазині

16.11.2021

Повідомлення про грабіж у поліцію надійшло від 36-річної жительки Середина-Буда. За вказаною адресою була направлена група реагування патрульної поліції.

За словами заявниці, її колишній хлопець прийшов до магазину, де вона працює, в стані алкогольного сп’яніння та став з’ясовувати стосунки. Коли ж зрозумів, що вона не реагує на його дорікання, схопив зі стола службовий телефон і втік.

Правоохоронці одразу розпочали заходи щодо встановлення місцеперебування 23-річного хлопця. Проте, довго його шукати не довелося. Усвідомивши свій вчинок, він сам прийшов до поліції та зізнався у вчиненому.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: