Ігор Молоток провів «круглий стіл» із керівниками медичних закладів Шосткинщини

17.11.2021

Як максимально захистити людей від коронавірусу, зменшити до мінімуму ризики у випадку захворювання та підвищити якість надання медичних послуг – за «круглим столом» обговорювали керівники медичних  закладів Шосткинської громади разом із народним депутатом Ігорем МОЛОТКОМ.

«Узгодили деталі щодо встановлення кисневої станції в інфекційному відділені ЦРЛ. Окрім цього, є потреба у функціональних ліжках. Обговорили проблеми первинної ланки.

Варто зазначити, що лікарі як «первинки», так і «вторинки», одностайні в тому, що треба більше уваги приділяти популяризації вакцинації.

До речі, багато людей мене запитують, чи вакцинувався я сам. Так, і сам, і діти, і навіть мама, якій цьогоріч 87», – прокоментував народний депутат Ігор МОЛОТОК.

Обговорили й можливості обміну досвідом щодо лікування ковідних хворих між лікарями Шосткинщини та Національним  інститутом  ім. Шалімова.

Також парламентар повідомив, що цього року вдалося завершити оновлення Воронізької амбулаторії.

«Спочатку ми відремонтували систему опалення, потім покрівлю, провели утеплення всього приміщення, навели порядок на другому поверсі, і ось на заключному етапі, який стартував навесні цього року, – відремонтували перший поверх амбулаторії.  Наразі виникла нагальна потреба у переведенні системи опалення амбулаторії на тверде паливо. Вирішуємо це питання, адже у медзакладі повинно бути не тільки функціонально, а ще й тепло», – резюмував нардеп.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: