У Сумах суддя керувала авто напідпитку?

18.11.2021

Учора, 17 листопада, близько 15:00 на вулиці Роменській патрульні зупинили автомобіль “Рено” за начебто порушення правил дорожнього руху. За даними ЗМІ, за кермом перебувала суддя Зарічного районного суду міста Суми Вікторія Мальована-Когер.

Речник Патрульної поліції Олег Сологуб підтвердив цю інформацію. За його даними, патрульні запідозрили, що жінка перебуває за кермом у нетверезому стані і запропонували пройти освідування на місці або у медичному закладі, але вона відмовилася. У зв’язку з цим на неї був складений протокол ща статтею 130 КУпАП. Матеріали сьогодні мають направити на розгляд до Ковпаківського районного суду Сум.

У пресслужбі Зарічного районного суду м.Суми так прокоментували інцидент:

“Суддя Мальована –Когер В.В. дійсно є суддею Зарічного районного суду м.Суми .

Офіційна інформація щодо складання відносно судді Мальованої –Когер протоколу про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) не від самої судді, не від поліції – до суду не надходила.

Суддя Мальована –Когер перебуває на лікарняному з 15 листопада по теперішній час.

Суд дотримується позиції, що будь яке доведене правопорушення повинно бути покаране, але рішення щодо цього повинен прийняти суд, до якого скеровано протокол про адміністративне правопорушення”.

Джерело: sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: