Ігор Молоток: Сумщина додатково отримає 28 млн грн для боротьби з Covid-19

18.11.2021

Бюджетний комітет Верховної Ради України погодив перерозподіл коштів задля забезпечення централізованою подачею кисню закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з COVID-19 у Сумській та Черкаській областях. Про це на сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, член Бюджетного комітету ВР Ігор МОЛОТОК.

«Сумщина додатково отримає 28 млн грн. За рахунок додаткового обсягу субвенції буде підключено до централізованого киснепостачання 825 ліжок (на даний час забезпечено 391)», – наголосив парламентар.

Також Ігор МОЛОТОК прокоментував ситуацію щодо встановлення додаткових кисневих станцій:  «Що стосується кисневих станцій, на які минулого тижня було виділено 800 млн грн, то за інформацією, озвученою під час засідання, 130 станцій надійдуть наприкінці січня, і в лютому вже мають бути встановлені».

Окрім цього, написав нардеп, погодили виділення коштів на придбання другого секвенатора –  апарату, який дозволяє виявляти штами коронавірусу і відповідно швидко реагувати на його мутації. Мова йде про 67 млн грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: