У Сумах відбулася Рада ректорів

18.11.2021

Робочу зустріч ради ректорів влаштували на базі Сумського національного аграрного університету. На засіданні були присутні представники керівництва з кожного університету Сумщини. Під час зустрічі розглянули 2 питання. Перше стосувалося стану вакцинації в університетах, ректори доповіли про кількість вакцинованих у своїх навчальних закладах на поточний момент та готовність чи не готовність перейти з онлайн-навчання у офлайн формат.

“Плануємо через тиждень розпочати навчання офлайн, якщо у групах буде 100% кількість вакцинованих як студентів, так і викладачів”, – зазначив голова ради ректорів Володимир Іванович Ладика.

Також розглядали питання створення друкованої продукції університетів Сумщини для популяризації сумських вишів серед іноземців. Адже основним стратегічним напрямком є інтернаціоналізація, тому було вирішено розпочати активну піар-компанію, що дозволить проявити себе у міжнародному пласті. Продукція міститиме інформацію про кожен університет, його структуру, підрозділи, освітні програми та навчальні можливості, метою якого буде ознайомити гостей міста, міжнародних представників з провідною діяльністю університетів Сумщини. За результатами зустрічі було вирішено створити робочу групу, що займатиметься питанням розробки макетів поліграфії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: