Поліцію Сумщини очолив новий керівник

23.11.2021

Сьогодні голова Національної поліції України, генерал поліції 1 рангу Ігор Клименко представив керівному складу ГУНП в Сумській області нового очільника поліції Сумщини – Сергія Чижа. До цього він працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області – начальником слідчого управління.

Новий керівник змінив Олександра Анохіна, який був начальником поліції Сумщини понад рік. Вже екскерівник подякував усьому складу за службу, побажав не втратити напрацювань, а лише примножувати їх.

Сергій Чиж подякував за високу довіру Міністру МВС та голові Нацполіції у призначенні його на посаду начальника поліції. Пообіцяв удосконалювати роботу поліції Сумщини, підтримувати і покращувати основну діяльність.

Ігор Клименко, звертаючись до керівного складу поліції Сумщини, акцентував увагу на головних складових роботи – питаннях боротьби зі злочинністю, з обігом наркотиків, забезпеченні відеонаглядом населених пунктів області, роботі поліцейських офіцерів громади, зверненнях громадян тощо. Але головне, певен голова Нацполіції, – це довіра населення, а відтак і безпечне середовище у місцевих громадах.

Для довідки:

Чиж Сергій Анатолійович

Чиж Сергій Анатолійович, народився 15 грудня 1982 року у місті Карлівка Полтавської області. Має вищу освіту – у 2004 році закінчив Національний університет внутрішніх справ, у 2007 – Інститут післядипломної освіти та дорадництва Полтавської державної аграрної академії, у 2012 – Національну академію внутрішніх справ за спеціальностями правознавство, облік і аудит, управління у сфері правопорядку.

Має значний досвід роботи в слідчих підрозділах. Службу в органах розпочав на посаді слідчого СВ Оржицького районного відділу Управління МВС України в Полтавській області. Працював на керівних посадах в слідчих органах Управління МВС України в Полтавській області.

У 2015 році призначений на посаду заступника начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області – начальника слідчого управління.

З 2017 року працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області – начальником слідчого управління.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: