Складаємо найзручніший жіночий гардероб

23.11.2021

Сьогодні жінка більше не викликає асоціації виключно з веденням господарства чи вихованням дітей. Сьогодні жінка – це успішний та впевнений працівник, хороший водій та розумний керівник. Але, звичайно, домашні справи нікуди не діваються і відразу після роботи потрібно ще справлятися з домашніми справами. Тому, потрібно потурбуватися про те, щоб щоденний гардероб був максимально зручним та якісним. Адже, відчуття дискомфорту буде негативно впливати на настрій та бажання займатися будь-якими справами. Тому, гардероб має складатися з гарних, стильних, зручних та якісних речей, які будуть гарно поєднуватися між собою.

Худі та толстовки

Важко назвати більш практичний одяг ніж худі. Жіночі толстовки на Fatline можна придбати різноманітної кольорової гами, різних пошиттів та обрати розмір. Таким чином, можна сформувати підходящий саме для Вашого життя, стилю та темпу життя образ. Наприклад, якщо Ви працюєте в офісі, то худі чорного, білого чи пастельних кольорів буде доречним навіть там. Варто уникати дуже яскравих кольорів, але з іншого боку ніхто заборонити виглядати яскраво та незвично Вам не може. Головне, щоб жінка почувала себе комфортно.

Піджаки

Для багатьох жінок такий предмет гардеробу як піджак чомусь є занадто офіційним, серйозним та, навіть, нудним. Але насправді за допомогою піджака найбільш типові образи можна зробити довершеними та гарними. Особливо рекомендують одягати їх для того, щоб візуально зробити омріяний тип фігури “пісочний годинник”. Адже, він дещо додає об’єму у плечах, вільно лежить на стегнах, а гарно підібраний крій зробить правильну лінії талій.

Взуття

Перше, що приходить на думку для того, щоб виглядати зручно – це кросівки. Білі кеди чи кросівки, взагалі, абсолютно незамінні у гардеробі як жінки, так і чоловіка. У них буде доречно і піти на роботу, і просто на прогулянку, і на святкування якоїсь події. Це абсолютно безпрограшний варіант, потрібно лише слідкувати за їх чистотою та охайністю. Але ніколи не потрібно забувати про свою жіночність та час від часу одягати підбори. Це не повинна бути двадцяти сантиметрова шпилька, а маленький охайний каблучок вже додасть магії жіночності до Вашого образу.

Сумка

Чоловіки часто жартують, що у сумці жінки можна знайти буквально будь-що. Інколи з цим тяжко посперечатися, адже жінки завжди думають не лише про себе, а й про всю сім’ю. У сумці можуть бути: серветки, дитяче харчування, зеркальце, косметичка, ключі від квартири та гаражу, термочашка, пляшка води, навушники і ще багато-багато всього іншого. Тому, варто серйозно відноситися до вибору такого аксесуару, як сумка. Вона має бути великого, але не занадто розміру, нейтрального кольору (краще чорна) та виготовленою з хорошого якісного матеріалу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: