Рятувальники показали відео, як рятували від самогубства бабусю в Шостці

23.11.2021

У Головному управлінні ДСНС України у Сумській області повідомили подробиці порятунку жительки Шостки, яка намагалася вистрибнути з вікна.

Інформація про необхідність надання допомоги надійшла від правоохоронців 23 листопада о 07:57 від правоохоронців. По вулиці Горького перехожі побачили, що на підвіконні відчиненого вікна третього поверху житлового будинку знаходиться жінка похилого віку.

На місце виклику прибуло відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Як було встановлено, жінка перебувала за вікном, ледве тримаючись на металевому відливі підвіконня. Тому один із працівників Служби порятунку по висувній драбині, яку тримали його колеги, піднявся на третій поверх. Завдяки рятувальнику жінка 1943 р.н. потрапила до свого помешкання і її життю нічого не загрожувало. Після цього до квартири потрапили поліцейські та лікарі «швидкої». Медпрацівники оглянули жінку та надали їй необхідну допомогу.

Всього для надання допомоги залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалося.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: