У Боромлянській громаді не виявили порушень карантинних обмежень

23.11.2021

Мобільною групою в складі представників Тростянецького сектору держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Охтирського управління Держпродспоживслужби та Охтирського відділу поліції була проведена перевірка дотримання карантинних обмежень на території Боромлянської територіальної громади.

Цього разу з перевіркою завітали до 5 магазинів з продажу промислових товарів та одягу, 2 продуктових магазинів та 1 ветаптеки.

За результатами обстежень встановлено, що всі об’єкти забезпечені в достатній кількості деззасобами, антисептиками для обробки рук, масками.

Особлива увага приділялась наявності у продавців сертифікатів про вакцинацію або довідки про одужання. А також перевіряли наявність задокументованого щоденного температурного контролю продавців, графіку дезінфекції торгових приміщень. Торгівля здійснюється з дотриманням фізичного дистанціювання покупців та наявності на підлозі відповідної обмежувальної розмітки.

Крім того, мобільної групою проводилась роз’яснювальна робота щодо карантинних обмежень під час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та важливості вакцинації задля збереження здоров’я та життя свого та оточуючих людей.

За результатами перевірок порушень не виявлено.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: