У Шостці чоловіка, який був у розшуку, піймали на крадіжці в супермаркеті

24.11.2021

Отримавши вирок суду, три місяці арешту за крадіжки з крамниць, зловмисник проігнорував судове повідомлення та не з’явився у вказаний час для виконання. Більш того, продовжував викрадати з магазинів Шостки вподобані товари, поки його на «гарячому» не затримали співробітники поліції.

Розшукуваного 34-річного жителя Шостки помітили в одному з супермаркетів міста, звідки він намагався викрасти дві банки розчинної кави та пачку вершкового масла. Чоловіка затримали та доставили до Шосткинського районного управління поліції.

Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують ще чотири крадіжки з різних магазинів Шостки, які зафіксували камери відеонагляду торгових точок. Звідти зловмисник виніс без оплати дороговартісні парфуми, шампунь, ємкість з маскою для волосся та дві банки червоної ікри.

У поліції відносно чоловіка відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: