На Шосткинщині ремонтують і розмальовують автобусні зупинки

25.11.2021

3 місяці тому у Шосткинській громаді була розпочата робота з упорядкування громадських автобусних зупинок.

“Першочергово почали ремонтувати зупинки у напрямках Сум, Новгорода0-Сіверського, Чернігова. Це у Гамаліївці, Маковому, Собичевому, Богданці, Богданівці, Пирогівці. Та у напрямках Шостка-Київ у смт. Воронежі, Шостка – Япміль у Миронівці. І у напрямку Середино-Буди – у Крупці, Івоті, Каліївці, Дібрівці”, – повідомляє головний архітектор міста Володимир Єфремов.

Відділом містобудування та архітектури було розроблено ескізи оздоблення зупинок. За допомогою старост громади був зібраний матеріал.

“У першу чергу ми робили зупинки, відповідно інших рекомендацій та ескізів. Це миронівська зупинка та вже зроблені у Маковому, Гамаліївці. Був розроблений ескізний проєкт центральної зупинки у Воронежі. Було обговорення, та через недостатність фінансування ці роботи поки були відкладені. Наступного року ми їх продовжимо. Існуючі зупинки мають стандартний вигляд, вони типові, затверджені «Укравтодором». Було прийнято рішення розмалювати їх у сучасному стилі. Проводили поточний ремонт і сучасне оздоблення: і лавки додатково, і освітлені вивіски. Я прошу зберігати те, що ми робимо: не ламати, не розмальовувати, бо це ж робиться для мешканців!” – зазначив Володимир Єфремов.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: