Опозиціонери придбали меблі для Шосткинського спортивного ліцею-інтернату

26.11.2021

Після звернення до депутатів Сумської облради Олександра Стрельченка, Володимира Пилипейка та Миколи Войтенка директора Шосткинського ліцею-інтернату спортивного профілю навчальний заклад отримав 32 ліжка з ортопедичними матрацами, тумбочки до них та шафи.

Ремонти, оновлення вікон, спортивні майданчики, інвентар, обладнання, спортивна форма – це неповний перелік матеріальної допомоги, яку надають місцеві опозиціонери.

«Ми одразу відгукнулися на прохання директора ліцею, бо для нашої команди здоров’я та благополуччя дітей – найважливіші», – зауважив Володимир Пилипейко.

Голова Сумської регіональної організації ОП-ЗЖ Олександр Стрельченко додав, що опозиціонери вже взяли шефство над навчальним закладом.

«Жодне свято у ліцеї не обходиться без нашої участі, ми завжди відгукуємося на прохання керівництва про допомогу. Це наші діти, наші спортсмени, наше майбутнє. Для них хороший відпочинок має особливе значення, бо він нього залежить стан здоров’я, навчання та спортивні досягнення юних спортсменів», – наголосив Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: