Сумський виш запустив просвітниці подкасти

26.11.2021

У Сумському державному університеті стартувала серія просвітницьких подкастів у рамках проєкту Higher education in Ukraine.

Кожен випуск присвячений окремому напрямку діяльності університету: організації освітнього процесу, особливостям навчання за різними спеціальностями, співпраці з міжнародними партнерами тощо.

Героями подкасту є викладачі, науковці, студенти СумДУ.  Вони розповідають про актуальні напрямки наукових досліджень, інноваційні технологічні рішення, міжнародні грантові програми та цікаві освітні проєкти. Запрошені гості плідно співпрацюють з закордонними виданнями та університетами і надають поради молодим науковцям і студентам, які лишень розпочинають свій шлях.

У перших випусках проєкту слухачі можуть дізнатися, які спеціальності в СумДУ є найбільш популярними, чому українська медична освіта так приваблює іноземних абітурієнтів та які можливості академічної мобільності відкриті для студентів, про замовлення від української промисловості, що виконуються на базі університету, та в яких технологіях України зацікавлені Франція і Південна Корея, про стажування в одному з провідних університетів Італії, як потрапити до програми академічної мобільності тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: