У Сумах презентували книги з нагоди 125-річчя машинобудівного об’єднання

26.11.2021

З нагоди 125-річчя машинобудівного об’єднання відбулась презентація книг «Суми. Заводських та робітничих вулиць імена» та «125 років поступу вперед».

«Історія заводу – це історія життя міста. Саме так, як раніше Іваном Харитоненком було прийнято рішення розбудовувати місто, саме так і Володимиром Матвійовичем було прийнято рішення очолити підприємство і нарощувати його потужності. Щиро бажаю вам успіхів у розвитку і всього найкращого», – сказав міський голова Олександр Лисенко. Він також подякував авторам книг, а особливо головному упоряднику Василю Шейку, за роботу над виданнями.

Останній розповів про роботу над книгами, про те, які нові архівні документи, листівки та світлини вдалось знайти в процесі роботи. Він наголосив на тому, що історія підприємства споріднена з історією Сум, тому книги містять як історію міста, так і історію створення, становлення та розвитку машинобудівного підприємства.

«Автори створили прекрасну книгу, і я думаю вона зберігатиметься у всіх, хто її матиме, і передаватиметься у спадок дітям, онукам. Дякую всім хто долучився до її створення», – сказав генеральний директор «СМНВО-Інжиніринг» Володимир Лук’яненко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: