Чиновник Сумської ОДА вигнав на вулицю своїх підлеглих-жінок, щоб зробити обкладинку для Фейсбуку

26.11.2021

Директор департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Михайло Дубровський  привернув увагу до своєї персони незвичним фото, яке він зробив новою обкладинкою профілю у Фейсбуці.

Для знімку жінки-підлеглі вишикувалися у ряд на вулиці Воскресенській, біля пам’ятника сумці, тримаючи у руках помаранчеві кульки, а сам чиновник позував попереду із білою стрічкою на грудях та суворим виразом обличчя.

Очевидно, таким чином працівники Сумської ОДА долучилися до заходів у рамках акції “16 днів проти насильства”, що має на меті привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Однак постановочне фото, заради якого жіночий колектив вигнали на вулицю, викликає більше запитань і дорікань, аніж схвалень, адже не можна пояснити, яким чином така світлина може вплинути на протидію насильства, і чи немає у департаменті соцзахисту більш важливих справ, аніж вчинки для “галочки”?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: