Роменська вчителька продовжує судитися за поновлення на роботі

26.11.2021

Нагадаємо, що нещодавно вчитель Роменської ЗОШ №2 ім.акад. А.Ф.Йоффе звернулася до суду з позовною заявою, в якій вона просить суд визнати незаконним та скасувати наказ про відсторонення від роботи. Також поновити її на роботі і стягнути з відповідача суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу з 08 листопада цього року до дня поновлення на роботі.

Свій позов вчителька мотивує тим, що 3 листопада листопада директорка школи повідомила її про обов’язкове профілактичне щеплення проти COVID-19 і до 8 листопада необхідно було надати документ про вакцинацію, або документ про заборону на вакцинацію. Інакше – без цих документів її відсторонять від роботи без збереження заробітної плати.

5 листопада директор школи вручила вчительці наказ про відсторонення з 8 листопада на час відсутності щеплення від COVID-19 без збереження заробітної плати.

Та вчителька звернулася до суду, оскільки вважає, що наказ про відсторонення є незаконним, оскільки порушує її право на працю.

А 25 листопада у судовому засіданні відповідач, директор Роменської СЗШ №2 ім.акад. А.Ф.Йоффе, надала відзив на позовну заяву.

Відповідно до частини першої статті 178 ЦПК України у відзиві відповідач викладає заперечення проти позову.

Після одержання копій ухвали про відкриття провадження у справі і позовної заяви відповідач має право подати суду письмовий відзив на позов, в якому викласти свою позицію щодо заперечення проти позовних вимог із зазначенням доказів, що підтверджують його незгоду з позовними вимогами.

Суд відклав розгляд справи до 11.00 год. 6 грудня для надання часу позивачці для ознайомлення з відзивом та надання відповіді на відзив.

romny24.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: