У Сумах обстежили кардіодиспансер на випадок аварійних ситуацій

27.11.2021

Згідно рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на території Сумщини тривають комісійні обстеження на предмет наявності автономних джерел живлення в медичних закладах області.

Зокрема, 25 листопада в м. Суми комісія у складі представників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, управління охорони здоров’я облдержадміністрації, АТ «Сумиобленерго» проінспектувала «Сумський обласний клінічний кардіологічний диспансер».

Під час заходу було перевірено роботу дизельної електростанції, яка в разі відключення електроенергії забезпечуватиме стабільну роботу реанімаційного відділення та аварійного освітлення, а також роботу автоматики, що вмикає такий генератор.

Окрім цього комісія перевірила справність електрогосподарства та електрощитових, наявність інструкцій та відповідних положень відповідальних. Наостанок в режимі діалогу рятувальники та енергетики відповіли на всі турбуючі персонал питання, а також нагадали алгоритми дій в разі надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: