Наздогнав і вліпив ляпаса: У Сумах водій помстився дівчині-пішоходу, яка перебігла на червоне світло

28.11.2021

Сумський журналіст Михаил Курочкин став очевидцем дорожнього конфлікту по вул. Івана Сірка між водієм легкового авто і дівчиною-пішоходом.

Уже доросла жінка, нехтуючи правилами дорожнього руху, створила аварійну обстановку, буквально кинувшись під колеса автівки. Дивом уникнувши трагедії, вона у всьому звинуватила водія, обізвавши його вслід лайливим словом. Розгніваний чоловік не залишив це без уваги і вирішив на свій розсуд покарати порушницю ПДР.

“ІСТОРІЯ, ЯКИХ БАГАТО

Миру вам і добробуту в хату, друзі!

Вчора став очевидцем ситуації, яких повно в Сумах. Перейшов я дорогу на зелене світло світлофора для пішоходів по вул. Івана Сірка та, подолавши проїжджу частину, трохи затримався на тротуарі, звернув увагу на борд… Для пішоходів уже засвітився червоний і напевно секунд 12 минуло, на дорогу вибігла дівчинка (рочків 22-25). І в цей момент скрип гальм, глухий удар коліс об бордюр… водій легковика зробив усе, щоб уникнути трагедії. Він їхав не швидко, просто вона фактично під колеса вийшла.

Знаєте, що мене в цій історії найбільше здивувало? Навіть не те, що сталося потім, а те, що дівчина голосно крикнула цьому водієві слідом «коZел» і спокійним кроком пішла далі.

Водій, повернувши на перехресті, зупинився, наздогнав її і вліпив такого смачного ляпаса, що дівчина впала. Я навіть подумав, що вона знепритомніє від удару.

Чоловік голосно, але коротко пояснив, хто вона така в цьому житті і де її місце і що думати їй нема чим, але він за неї не хоче до в’язниці, бо сім’я в нього. Та піднялася, намагалася щось зробити у відповідь, але тільки робила гірше для себе.

Зрештою, водій сів у авто, а дівчина спокійним кроком, таким самим рівним і гордим, як і до цього, продовжила свій шлях.

До неї так і не дійшло, що вона могла поповнити статистику смертельних ДТП і зараз був би не пост, а чергова новина на сайті новин.

Бережіть себе!!”, – написав сумчанин.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: