На Сумщині поліцейські потрапили в ДТП: троє постраждалих

30.11.2021

Аварія сталася вночі 27 листопада у Шостці. Поліцейська «Нива» зіткнулася з мікроавтобусом «Фольксваген». Про це у Фейсбуці повідомив журналіст В’ячеслав Павленко.

“ПОЛІЦЕЙСЬКІ З ШОСТКИ ЗНОВУ ПОТРАПИЛИ В Д Т П

Майже вщухли гучні розмови містян про дорожньо-транспортну пригоду, в якій поліцейський з Шостки, що на Сумщині, пошкодив службове «Міцубісі», як ось знову, в суботу, 27.11.2021 р., вночі, поліцейська «Нива» потрапила в ДТП з мікроавтобусом «Фольксваген».

З власних джерел встановлено, що службова поліцейська «Нива» направлялася на виклик про крадіжку майна з домогосподарства мешканки Шостки, яка проживає в Садовому мікрорайоні. У салоні службового авто перебувало троє поліцейських, серед яких була одна жінка.

Під час руху по вул. Свободи поблизу міської типографії та подальшому розвороті, службову «Ниву» «наздогнав» мікроавтобус «Фольксваген» та вдарив «Ниву» у її лівий бік…

Як повідомила Тетяна МЕНЯЙЛО, речниця Шосткинського районного управління поліції, внаслідок ДТП співробітники поліції, які перебували в службовому автомобілі, отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, в рамках якого встановлюються причини та обставини.

Дивує необачність поліцейських водіїв з Шостки: за короткий проміжок часу 2 ДТП з їх участю. Останнього разу збільшилася кількість постраждалих поліцейських, не кажучи вже про пошкоджений службовий автомобіль, який прийдеться ремонтувати за кошти платників податків.

Може у такий спосіб поліцейські з Шостки намагалися «звернути увагу» на місцеву поліцію з боку нового очільника поліції Сумщини, як гадаєте, шановні громадяни?”, – написав В’ячеслав Павленко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: