Нардеп Тетяна Скрипка: “Верховна Рада підтримала мою ініціативу про створення Державної служби України у справах дітей”

30.11.2021

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка повідомила про те, що в Україні нарешті створять єдину Державну службу у справах дітей. За історичне рішення, яке особисто відстоювала парламентарка, сьогодні проголосувала Верховна Рада.

“349 “за”!

Історичний день, парламент підтримав створення Державної служби України у справах дітей

”Дитячими” питаннями опікувалися шість міністерств і соціальна сервісна служба, їх віддавали на виконання громадам, де немає ані кадрового потенціалу, ані фахової підготовки. Наче у семи няньок, питання захисту дітей було у всіх, та не вирішувалось ніде, бо не було єдиного центрального органу виконавчої влади, який відповідає за політику у сфері охорони дитинства.

Сьогодні усе змінилося. Завдяки ініціативі підкомітету у справах сім’ї та дітей, ТСК з розслідування порушення прав дітей, народним депутатам, які відстоювали ідею на всіх рівнях, завдяки виконаній обіцянці Президента.

Безмежна вдячна кожному за цей величезний крок вперед. Пишаюсь усіма нами, впевнена, це змінить систему захисту дітей в Україні”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: