Вирок у справі 16-річного сумчанина про зґвалтування спрямовано на виконання

01.12.2021

У зв’язку зі значним суспільним інтересом у справі стосовно 16-річного хлопця, звинуваченого у зґвалтуванні та нанесенні потерпілій легких тілесних ушкоджень, Зарічний районний суд м. Суми повідомляє.

22 листопада Сумським апеляційним судом залишено без змін вирок Зарічного районного суду м. Суми, яким колишнього вихованця «Кадетського корпусу імені І.Г. Харитоненка» визнали винним за ч.1 ст. 152, ч.2 ст. 125 КК України та засудили до трьох років позбавлення волі. Того ж дня вирок суду набув чинності і підлягає негайному виконанню.

Судове рішення, яке набрало законної сили, звертається до виконання не пізніше ніж через три дні з дня набрання ним законної сили або повернення матеріалів кримінального провадження до суду першої інстанції із суду апеляційної або касаційної інстанції (ч. 1 ст. 535 КПК України).

Ця справа повернулася до Зарічного районного суду м. Суми 30 листопада 2021 року о 16:30.

Сьогодні вирок направлено до Сумського районного управління поліції ГУНП у Сумській області для негайного виконання та взяття під варту засудженого.

Нагадаємо, на оголошення вироку 29 листопада ні засуджений, ні його адвокати не з’явилися. Потерпіла вважає, що Владислав Кривошей може втекти з міста.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: