Охтирські медики свою нерухомість комунальникам

01.12.2021

На сайті Охтирської міськради розміщений проект рішення сесії “Про передачу комунального майна на баланс Управлінню капітального будівництва та ЖКГ”.

У документі йдеться про те, що було розглянуто звернення «Охтирської ЦРЛ» стосовно відсутньої потреби у використанні будівель та приміщень лікарні, які мають непридатний для експлуатації стан. Тому з метою забезпечення ефективності використання комунального майна територіальної громади депутатам запропонують передати майно з балансу районної лікарні на баланс Управління  капбудівництва та ЖКГ.

Мова йде про квартиру в гуртожитку та літню кухню-сарай за адресою вул. Гагаріна, 7, приміщення колишньої дитячої поліклініки з прибудовами та молочну кухню по вул. Велика Зарічна, 32 та екс-амбулаторію шкірвендиспансеру по вул. Д. Давидова, 4. Також під управління комунальників перейде лікарняний корпус протитуберкульозного відділення з прибудовою по вул. І. Кожедуба, 1 та будівля адміністрації, підвал, склад, гараж та морг за адресою вул. Сумська, 57.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: