Ямпільські школи помилково записали до числа порушників карантину

01.12.2021

Про це повідомили в Ямпільському відділі Шосткинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

«Держпродспоживслужба 24 листопада здійснила перевірку дотримання протиепідемічних вимог закладами освіти Ямпільської територіальної громади перевірялись Ямпільська ЗОШ №1, та №2 та ДНЗ. Під час перевірки звертали увагу за дотриманням рекомендацій викладених в постановах головного санітарного лікаря України №10, №8 . За результатами перевірки було встановлено що рекомендації дотримуються, а саме: педагогічний склад на 100% вакцинований, до роботи допускаються тільки після проведення температурного скринінгу та в засобах індивідуального захисту; в достатній кількості наявні антисептики, засоби індивідуального захисту (маски), рідке мило та паперові рушники. Медичним персоналом постійно здійснюється контроль за здоров’ям учасників навчального процесу. Регулярно проводиться миття та дезінфекція приміщень с послідуючим провітрюванням. Працівники закладів освіти намагаються в повному обсязі виконувати рекомендації МОЗ та піклуються про своє здоров’я та здоров’я дітей», – зазначається у повідомленні.

Поширена напередодні на офіційному сайті Сумської обласної державної адміністрації інформація, де було вказано про виявлення порушень в школах Ямпільської громади виявилась помилковою. Порушення виявили в одній з шкіл м. Середина Буда, але так, як Ямпільський відділ обслуговує і Середино-Будську громаду, цей випадок помилково зарахували до статистики саме Ямпільської громади.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: