На Сумщині рятувальники посилено проводять профілактичну роботу у навчальних закладах

01.12.2021

На території Сумщини рятувальники щоденно проводять профілактичну роботу серед населення щодо вимог безпеки життєдіяльності, особлива увага звертається на підростаюче покоління, адже воно не має достатнього життєвого досвіду та знань, аби убезпечити себе в разі надзвичайної події.

Так, 1 грудня у смт. Липова Долина рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальні бесіду з учнями місцевої спеціалізованої школи. Співробітники ДСНС розповіли присутнім про правила пожежної безпеки у побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів. Окремо було наголошено на забороні виходити на водойми, оскільки крига на них ще не достатньо міцна. Дітям розповіли про професію рятувальника,а також роз’яснили, як діяти при виникненні найрізноманітніших надзвичайних ситуацій. Для кращого засвоєння наданої інформації всі отримали тематичні пам’ятки.

Подібний захід відбувся у Зноб-Трубчевському навчально-виховному комплексі, що на Серединобудщині.

Робота з підростаючим поколінням – один із пріоритетів у діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Рятувальники, турбуючись про безпеку дітей, проводять профілактичні заходи у навчальних закладах і сподіваються, що бесіди не залишаться поза увагою молоді.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: