У Глухові рятувальники навчали дошкільнят поведінці у надзвичайних ситуаціях

02.12.2021

2 грудня в м. Глухів до вихованців дошкільного навчального закладу “Світлячок” завітали працівники Служби порятунку. Малюки із зацікавленням долучились до розмови про правила безпеки.

Рятувальники застерегли дітей, що не можна пустувати із сірниками та навели приклади до яких небезпечних наслідків призводять такі забавки. Вони розглянули з юною аудиторією правила безпечної поведінки при виникненні пожежі. Зокрема, як треба залишати задимлене приміщення щоб не отримати отруєння продуктами горіння. Окремо присутні зупинились на засобах, якими можна ліквідувати загоряння. Фахівці ознайомили дітей з вогнегасниками та навчили малюків як правильно їх застосовувати.

Також працівники Служби порятунку розповіли й про іншу найпоширенішу небезпеку – боєприпаси часів минулих війн. Натрапити на них можуть як дорослі так і діти. Тому вкрай важливо кожному знати як поводитись у таких ситуаціях щоб не сталося лиха.

Організатори переконані, що такі безпосередні зустрічі рятувальників із підростаючим поколінням відіграють важливу роль в формуванні у дітей змалку основ безпечного способу життя та готовності протистояти різним ризикам, що можуть трапитись у житті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: