На Лебединщині не всі школярі повернулися до очного навчання

02.12.2021

Днями на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняте рішення про відновлення очної форми навчання для учнів 5-11 класів освітніх закладів Лебединської громади. Але не всіх.

Так, у Будильському ЗЗСО учні 5-11 класів продовжать навчатися дистанційно, оскільки одна із працівниць закладу зробила перше щеплення від COVID-19 лише 29 листопада. Друге вона має отримати 21 грудня. Тому на очній формі навчання перебуватимуть лише учні 1-4 класів цього закладу.

Крім того, учні 1-9 класів Великовисторопського ЗЗСО із 30 листопада перебувають на дистанційній формі навчання через хворобу на COVID-19 працівників закладу.

Також учні восьми класів закладів Лебедина продовжать навчання дистанційно через захворюваність здобувачів освіти на ГРВІ.

Учні 5-11 класів освітніх закладів нашої громади, на відміну від шкіл обласного центру, не змогли раніше перейти на очну форму навчання, адже рівень захворюваності у школах громади упродовж минулого тижня значно перевищував середньообласний показник.

zhl.news

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: