У Шостці проведуть громадське обговорення підвищення тарифів на воду

03.12.2021

Наступної середи, 8 грудня, о 16:00 у Шостці в приміщенні Малої академії наук (вул. Садовий бульвар, 11) відбудеться обговорення питання щодо коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Про це йдеться на сайті Шосткинської міської ради. 

Захід буде проведено з дотриманням карантинних вимог. Зокрема з собою треба мати документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), негативний результат ПЛР-тестування або довідку про одужання, чинність яких підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія.

Нагадаємо, під час останнього засідання виконкому Шосткинської міськради стало відомо, що «Водоканал» хоче підвищити тарифи з 11,60 до 15,10 грн/м.куб. за водопостачання та з 16 до 19,40 грн за водовідведення. Необхідність коригування тарифу пояснюють зростанням ціни на електроенергію.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: