На Роменщині склали п’ять адмінпротоколів за порушення карантину

03.12.2021

В усіх громадах Роменщини мобільні бригади перевіряли правильне носіння засобів індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції, наявність у всього персоналу та відвідувачів закладів «зелених» Covid-сертифікатів чи ПЛР-тестів тощо.

Перевірки показали, що більшість суб’єктів господарювання сумлінно дотримуються встановлених обмежень і протиепідемічних заходів. Проте мали місце і порушення.

За результатами перевірок представниками сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Липова Долина), відділення поліції № 1 (смт Недригайлів), Роменського районного відділу поліції Головного управління поліції Національної поліції в Сумській області за порушення запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів за тиждень складено 5 адміністративних протоколів та винесено 12 постанов відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Представниками Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумські області за тиждень перевірено 11 суб’єктів (об’єктів) з масовим перебуванням людей та 58 суб’єктів (об’єктів) господарювання; виявлено 10 порушень; складено 5 протоколів та 5 приписів, пропозицій.

За повідомленням Роменської районної державної адміністрації

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: