На Сумщині обікрали ювелірну майстерню

04.12.2021

Відволікаючи майстра-ювеліра, зловмисник непомітно забрав 20 грамів виробів із золота на суму в кілька десятків тисяч гривень. Не розрахував зловмисник лише одного, що в приміщені встановлена камера відеонагляду, яка зафіксувала його обличчя та момент крадіжки.

Про подію, що сталась у ювелірній майстерні, у поліцію повідомив директор закладу. Він розповів, що невідомий відвідувач відволік майстра та викрав із приміщення, де ремонтують ювелірні вироби, пакет із золотими прикрасами, в якому знаходились: обручка, сережка, хрестик та ланцюжок.

«Прибувши на виклик, поліцейські переглянули записи із камер відеонагляду, які встановлені в майстерні, та впізнали у зловмиснику раніше судимого 39-річного місцевого жителя, – розповідає Сергій Рябушенко, заступник начальника з превентивної діяльності Шосткинського районного управління поліції. – Крадія знайшли і він зізнався у скоєному».

За словами чоловіка, викрадене золото він встиг продати, а виручені кошти витратити.

Як з’ясували правоохоронці, це не єдина його крадіжка. Зловмисник встиг обібрати ще й свого знайомого, викравши у 53-річного чоловіка мобільний телефон, який здав до ломбарду. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: