Будинок з чотирма дітьми всередині загорівся на Недригайлівщині

06.12.2021

6 грудня о 15:02, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення, що по вул. Першотравнева в с. Коровинці, що на Недригайлівщині горить житловий будинок у якому проживає 4 сім’ї. На місце події було направлено черговий караул 20 – ї державної пожежно – рятувальної частини та відділення чергового караулу 19 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

За попередньою інформацією, в даному будинку проживає 23 людини, серед яких 9 дорослих та 14 дітей. Зі слів господині, перебуваючи на вулиці вона побачила, що в одній із кімнат на другому поверсі відбувається горіння. В момент виникнення пожежі на першому поверсі будинку знаходилось 4 дитини. Дорослі вивели дітей в безпечне місце на вулицю та зателефонували на лінію «101».

Вогонь швидко поширювався і на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, встиг охопити покрівлю будинку по всій площі, а також речі домашнього вжитку, що знаходились на другому поверсі.

О 15:53 пожежу локалізували врятувавши перший поверх будинку, господарчу споруду та гараж. О 16:59 – пожежу ліквідували.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Остаточна причина виникнення пожежі та її наслідки встановлюються.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 16 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Слід зауважити, що нещодавно рятувальники спільно з правоохоронцями відвідували дане помешкання і роз’яснювали його жителям, яких вимог безпеки потрібно дотримуватись щоб не допустити пожежі. Даний приклад вкотре показав, що необхідно дослухатись до порад рятувальників, адже ціна байдужості у відношенні до дотримання правил пожежної безпеки є надто дорогою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: