За що призначили грошові винагороди працівникам поліції Сумщини?

07.12.2021

Сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулася нарада керівництва ГУНП, на якій обговорили стан оперативної обстановки на території області на минулому тижні і стан виявлення, документування та розслідування кримінальних правопорушень у лісовій галузі.

Нарада відбулася під головуванням начальника Головного управління Національної поліції області Сергія Чижа. У ній взяли участь заступники начальника ГУНП, керівники структурних підрозділів поліції області, міжрегіональних (відокремлених) підрозділів НПУ, начальники територіальних підрозділів поліції області, їх заступники, керівники ізоляторів тимчасового тримання.

Розпочалася нарада з привітання співробітників поліції особливого призначення – з Днем створення підрозділу. Сергій Чиж привітав усіх причетних до свята та побажав їм міцного здоров’я, щастя в родинах, успіхів на роботі, натхнення, бадьорості духу, поваги та шани за їх труд.

Після того очільник поліції області за відмінне виконання службових обов‘язків та високий професіоналізм нагородив кращих працівників роти поліції особливого призначення цінними подарунками, медалями, подяками та грошовими винагородами.

Крім того, за розкриття серійних крадіжок «по гарячих слідах», скоєних на території м. Охтирка та Охтирського району, Сергій Чиж призначив грошову винагороду двом оперативникам поліції. Ще троє працівників поліції області отримали грошову винагороду за самовіддане служіння українському народові, вагомий внесок у зміцнення законності, високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків.

Після того учасники наради перейшли до розгляду запланованих питань.

Після заслуховування звітів окремих керівників територіальних підрозділів поліції, які не забезпечили належних результатів роботи, та аналізу роботи підпорядкованих їм підрозділів керівництво поліції області дало принципову оцінку роботі кожного доповідача та напрацювали шляхи усунення виявлених недоліків.

По завершенню наради начальник ГУНП області націлив присутніх керівників на активізацію роботи підпорядкованих підрозділів щодо розкриття злочинів, насамперед на пріоритетних напрямах.

Читайте також: Новий голова поліції Сумщини не має авто і живе в орендованій квартирі

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: