Житель Сумщини убив брата

08.12.2021

Подія сталася у селищі Зноб-Новгородське, що на Серединобудщині. Повідомлення про смерть 34-річного чоловіка в поліцію надійшло від медиків.

За вказаною адресою відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. «Як встановили наші співробітники, напередодні між рідними братами стався конфлікт, під час якого 52-річний чоловік наніс родичу тілесні ушкодження від яких той помер у кареті «швидкої» допомоги», – коментує Богдан Романовський, начальник слідчого відділення відділення поліції № 1 (м. Середина – Буда) Шосткинського районного управління поліції.

За словами підозрюваного, того вечора брат був у стані алкогольного сп’яніння і став чіплятися до домочадців. Він намагався його заспокоїти словами, проте це не допомогло. Агресивного родича йому довелося заспокоювати вже кулаками. Після побиття потерпілий, нібито, ліг спати, а вже наступного вечора його виявили без свідомості та викликали медиків.

Як встановили відповідні спеціалісти, причиною смерті чоловіка стала травма голови.

У поліції, за процесуальним керівництвом Шосткинської місцевої прокуратури, чоловіку вже повідомили про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: