Благодійний фонд Parimatch

08.12.2021

Про букмекерську компанію Parimatch знають більшість сучасних людей. А от про міжнародний благодійний фонд, заснований нею, відомо значно менше. Адже соціальні ініціативи Паріматч компанія не виставляє на показ та хизується, хоч похвалитись і справді є чим.

Розвиток спортивної сфери

Фонд активно займається покращенням добробуту суспільства, часто акцентує увагу на можливості усіх верств населення займатись спортом та фізичною культурою. Головною цільовою аудиторією міжнародної благодійної організації є дітки, у першу чергу, із певними фізичними особливостями або соціальним статусом. Часто у таких дітлахів немає змоги займатись спортом, він відходить на другий план за більш глобальними проблемами. Атож фонд активно працює над тим, аби можливості фізично розвиватись були абсолютно у всіх, аби кожен із них мав змогу ,Як навчатись, так і займатись спортом.

Аби діти, незалежно від обставин, повноцінно розвивались

Засновники фонду переконані, що як любительський, так і професійний спорт вартий уваги і забезпечує повноцінний розвиток дитини. Як не крути, саме із фізичної сили, витривалості та здоров’я починається щаслива спільнота. І хоч розвиток спорту потребує чималих інвестицій, міжнародний благодійний фонд зовсім не пасує перед труднощами. Ба більше, із кожним роком він лише нарощує масштаби допомоги на підтримки.

Чимало реалізованих проєктів

Міжнародний благодійний фонд працює вже відносно давно і за роки діяльності може похвалитись чималою кількістю реалізованих проектів. З моменту заснування вдалось впровадити чотири масштабні програми. Це такі програми, як «Спортивний наставник», «Нова фізична культура», проєкт «Так, я можу», а також серйозна програма “Boost4Best”. За кожним із проектів стоять сотні задоволених діток, життя яких змінилось просто кардинально. Адже свій потенціал має кожна дитина. Важливо, аби знайшовся той, хто допоможе цей потенціал розкрити. Для багатьох дітлахів таким помічником став міжнародний благодійний фонд.

Свої програми благодійний фонд реалізує не лише на території України, а й в Білорусі, Казахстані та на Кіпрі. Окрім спортивного розвитку нації, фонд також взяв під опіку медику, що стало надзвичайно актуальним проблемним питанням під час пандемії Covid-19.

Амбітні плани на майбутнє

Звісно, роботи попереду – багато, засновники фонду зовсім не планують зменшувати оберти. У майбутньому обіцяють лише нарощувати добрі справи та приємно дивувати новими корисними проектами та ідеями. Засновники переконані, що для ефективного розв’язання соціальних проблем, необхідна співпраця уряду, бізнесу та неприбуткових організацій. Тоді результат точно не змусить себе довго чекати!

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: