Суми можуть залишитися без води наступного тижня через борги за електроенергію

08.12.2021

Заборгованість за послуги – така причина припинення розподілу електроенергії КП СМР “Міськводоканал”. Відключення заплановане на вівторок, 14 грудня, з 09-00 години.

Станом на 07.12.2021 заборгованість КП СМР “Міськводоканал” перед АТ “Сумиобленерго” за послуги з розподілу електричної енергії становить 5,214 млн грн.

Розуміючи, що мешканці м. Суми не повинні бути заручниками невирішених фінансових питань та діяльності керівництва КП СМР “Міськводоканал”, АТ “Сумиобленерго” неодноразово подовжувало термін сплати за надані послуги, але марно.

АТ “Сумиобленерго” опинилося у вкрай критичній фінансово-економічній ситуації. На жаль, в такій ситуації немає інших заходів впливу, ніж передбачені чинним законодавством, а саме – припинення надання послуг з розподілу електричної енергії КП СМР “Міськводоканал”.

Враховуючи складну ситуацію та соціальне напруження, яке може спричинити відключення КП СМР “Міськводоканал”, АТ “Сумиобленерго” звернулося з проханням посприяти у вирішенні питання сплати заборгованості до міського голови м. Суми.

АТ “Сумиобленерго” повідомляє про персональну відповідальність керівництва КП СМР “Міськводоканал” за наслідки, пов’язані з частковим або повним припиненням електропостачання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: