У Сумах популярні заклади перевірили на дотримання карантину

08.12.2021

В обласному центрі представники Нацполіції та Держспоживслужби перевірили дотримання обмежувальних заходів в умовах дії «червоної» зони у ресторані «Козацька броварня», піцерії «New York Street Pizza» та інших закладах.

Якщо у представників поліції зауважень за підсумками перевірок не було – у персоналу та відвідувачів закладів були наявні COVID-cертифікати, ПЛР- чи експрес-тести, підроблених документів не виявлено, то фахівці Держспоживслужби після відвідування закладів залишили по собі зауваження.

За словами санітарного фельдшера Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Людмили Бацман, в одному із закладів харчування не проводиться температурний скринінг відвідувачів, що було зафіксовано в акті.

На жаль, фахівці не змогли достеменно провести перевірку в магазині одягу і скласти відповідно акт через те, що адміністратор був відсутній, продавець не змогла надати ряду необхідних документів, в тому числі методичних рекомендацій на використання дезінфікуючого засобу.

Багато запитань у перевіряючих виникло стосовно використання в магазині деззасобів, зокрема, володіння працівниками інструкцією, як правильно користуватися дезінфікуючим засобом, фактичного дотримання ними правил особистої гігієни, відповідності дати виготовлення деззасобу на упаковці і у документах тощо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: