08.12.2021
В обласному центрі представники Нацполіції та Держспоживслужби перевірили дотримання обмежувальних заходів в умовах дії «червоної» зони у ресторані «Козацька броварня», піцерії «New York Street Pizza» та інших закладах.
Якщо у представників поліції зауважень за підсумками перевірок не було – у персоналу та відвідувачів закладів були наявні COVID-cертифікати, ПЛР- чи експрес-тести, підроблених документів не виявлено, то фахівці Держспоживслужби після відвідування закладів залишили по собі зауваження.
За словами санітарного фельдшера Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Людмили Бацман, в одному із закладів харчування не проводиться температурний скринінг відвідувачів, що було зафіксовано в акті.
На жаль, фахівці не змогли достеменно провести перевірку в магазині одягу і скласти відповідно акт через те, що адміністратор був відсутній, продавець не змогла надати ряду необхідних документів, в тому числі методичних рекомендацій на використання дезінфікуючого засобу.
Багато запитань у перевіряючих виникло стосовно використання в магазині деззасобів, зокрема, володіння працівниками інструкцією, як правильно користуватися дезінфікуючим засобом, фактичного дотримання ними правил особистої гігієни, відповідності дати виготовлення деззасобу на упаковці і у документах тощо.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
07.05.2024 Сумська “Берегиня” звертається за допомогою для ВПО
07.05.2024 Обстріл Дружби на Сумщині: що бачили і чули місцеві
07.05.2024 У Конотопі проводять модернізацію системи опалення гімназії
07.05.2024 Один загиблий та четверо поранених: наслідки обстрілів Сумщини військами РФ за минулу добу
07.05.2024 Кролевецький легкоатлет – чемпіон області на дистанції 1500 м