На Сумщині рятувальники проводять координаційні наради

09.12.2021

8 грудня було проведено координаційну нараду у Сумській районній державній адміністрації. Участь у заході взяли представники Сумського районного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, Територіального центру соціального обслуговування Сумської РДА, Служба у справах дітей Сумської РДА, представники АТ «Сумигаз», АТ «Сумиобленерго» та апарату райдержадміністрації.

Тема наради – посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи в житловому секторі задля зменшення кількості пожеж. Зокрема, особливу увагу звернули на малозабезпечені сім`ї, що опинились у складних життєвих обставинах, людей з обмеженими можливостями, похилого віку та самотніх осіб.

За результатами проведення заходу було досягнуто домовленості щодо організації та проведення спільних рейдових відпрацювань населених пунктів на території Сумського району з представниками зацікавлених організацій та тісної співпраці при проведенні профілактичних заходів, зокрема розміщення та розповсюдження пам’яток та інших матеріалів наочної агітації. Цього ж дня подібні заходи було проведено в містах Конотоп та Охтирка.

Подібні координаційні наради рятувальники разом з представниками органів місцевого самоврядування та комунальниками проводять на території всієї області, адже тільки спільними зусиллями можна зменшити сумну статистику пожеж та наслідків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: