У Шостці встановлюють центральну ялинку

09.12.2021

У цьому році біля головної ялинки у Шостці додали нових фотозон. Так, із нових облаштовують фотозони «Космос», «Повітряна кулька» та «Сніговик».

– Кожного року ми намагаємось нашу ялинку прикрасити ще креативніше, ще яскравіше! – розповідає начальник відділу культури та туризму Шосткинської міської ради Ігор Фатун. – На ялинці з’явилися нові іграшки у вигляді дзвіночків та додамо гірлянд.

Начальник відділу архітектури та містобудування Шосткинської міської ради Володимир Єфремов впевнений:

– У нас ялинка дуже гарна, 24 метри заввишки, і, мабуть, найвища у Сумській області. Різними кольорами горять мультимедійні шари. Родзинка ялинки у тому, що вона крутиться.

Розпочата підготовка до Новорічних свят і облаштування торгівельного майданчику біля головної ялинки, повідомляє начальник відділу торгівлі та підтримки підприємництва Надія Кириєнко:

– Розміщуємо торгові будиночки суб’єктів господарювання, які протягом місяця будуть здійснювати торгівлю на цьому святковому майданчику. Хочу нагадати мешканцям громади про феєрверки та петарди: використання та реалізація піротехнічних засобів на території нашого міста в цей період заборонена. Прошу і мешканців міста, і продавців, суб’єктів господарювання. Які хочуть здійснювати реалізацію піротехнічних засобів, дотримуватися діючого законодавства.

На алеї у торговій зоні, біля будиночків, буде встановлена арка: металева конструкція, довжиною 21 метр. Кожна арка буде квадратної форми, по 3 метри. Конструкцію прикрасять гірляндами. Таким чином облаштують святкову прохідну зону перед торговими будиночками, інформує головний архітектор міста.

– На будиночки розроблено тематичні новорічні банери. Також оздобимо гірляндами дерева навколо головної ялинки та сквер Кожедуба. На жаль, досі у нас відбуваються вандальні процеси… Діти чіпляються за ялинку, пропадають іграшки та гірлянди, дряпають огорожу… Прошу відноситися до нашої роботи з повагою, все ж робиться для вас! – каже Володимир Єфремов.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: