Поліція Сумщини підвела підсумки службової діяльності за 11 місяців поточного року

10.12.2021

Сьогодні, 10 грудня, у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулося засідання колегії, на якій присутні обговорили результати роботи підрозділів поліції області з протидії злочинності на пріоритетних напрямах, насамперед щодо розкриття та розслідування тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень.

Засідання колегії проходило під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа за участі членів колегії ГУНП, начальників структурних підрозділів поліції області, керівників територіальних підрозділів поліції та їх заступників.

Розпочався захід із присвоєння чергового спеціального звання. Так, заступнику начальника організаційно-аналітичного відділу управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Олександру Клименку було присвоєно чергове спеціальне звання підполковник поліції.

За самовіддане служіння українському народові, вагомий внесок у зміцнення законності, високу професійну майстерність та зразкове виконання службових обов’язків начальник поліції області нагородив кращих поліцейських цінними подарунками, грошовими винагородами, подяками та відомчими заохочувальними відзнаками Національної поліції України.

За підсумками рейтингової оцінки результатів роботи територіальних підрозділів поліції області очільник поліції Сумщини відзначив Охтирський районний відділ поліції як кращий підрозділ за всіма напрямками роботи. Сергій Чиж подякував керівництву відділу за бездоганну службу і високі показники в службовій діяльності.

Після цього присутні перейшли до розгляду робочих питань. Члени колегії ГУНП заслухали звіти керівників структурних та територіальних підрозділів поліції області. Їх робота отримала принципову оцінку керівництва. Відповідно – прийнято ряд рішень дисциплінарного впливу до керівників, які не забезпечили виконання поставлених завдань.

По завершенню колегії Сергій Чиж націлив присутніх керівників на активізацію роботи підпорядкованих їм підрозділів щодо розкриття та розслідування тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, насамперед злочинів проти особи, крадіжок з помешкань громадян, незаконних заволодінь транспортними засобами; документування злочинів, пов‘язаних з незаконним обігом зброї та протидії наркозлочинності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: