У центрі Сум на місці книгарні відкрили секс-шоп

12.12.2021

“Особливі товари для найвибагливіших покупців” відтепер пропонують у приміщенні на пл. Покровській, 2, в якому ще донедавна багато років поспіль працював популярний книжковий магазин “Буква”.

Відтепер на місці колись інтелектуального торговельного майданчика продаватимуть “пікантні іграшки”. Саме так на вивісці пояснюють тематику нового магазину, який відкрили прямо в центрі Сум.

Нагадаємо, давнім сусідом приміщення є Центр обслуговування платників Сумської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області.

Це викликало хвилю жартів від сумчан.

“Інтим салон поряд з податковою. Це шедевр. Але тепер ходити можна просто через підвал, щоб без зайвих свідків”, – пише у Фейсбуці Жека Велес.

“Все правильно. Перед відвідуванням податкової купити змазку”, – додає Рина Гордеева.

Є й ті сумчани, яким не смішно дивитися на подібні зміни, адже історичний центр міста втрачає своє “інтелігентне” обличчя. “Это исторический  или туристический центр города, и с данной точки зрения, тематике магазина, с его пёстрыми рекламными огнями, точно там не место. Жаль, что в городе нет или не соблюдается регламент, и людей у руля, которые бы болели за этот город, его состояние и эстетику”, – сумно констатує Alexander Kolomiec.

“На фоне Альтанки самое то… Тр….ли весь город, креативненько…”, – пише Inna Yeremenko.

Для тих, то хвилюється про долю книжкового магазину: за словами сумчан, він переїхав на вулицю Соборну.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: