Голова Липоводолинської ОТГ – про “самодовольну брехливу п..ку” АТОвця-землепідбурювача

12.12.2021

Голова Липоводолинської ОТГ Володимир Штанько у Фейсбуці надав публічну відповідь очільнику ГО “Спілка ветеранів АТО Липоводолинського району” Олександру Солонікову на відео, в якому останній звинувачує голову громади у бездіяльності.

“По-перше, хочу сказати про те, що людям, які мешкають за межами нашої громади, наша внутрішня полеміка буде мало зрозуміла. Тому хочу наголосити, що це все тільки для нашої аудиторії – аудиторії громади.

Почнемо… Нахабство цих «горе-панів» не в диковинку. Але кожен раз дивуєшся цій людині. Чому ти лізеш як говорять у народі « в пузир»? Мені волонтери і воїни розповідали, чим ви там займалися. І люди готові це підтвердити. Вже ж були і обшуки, вже ж знаходили і запали під гаражем, а якщо так станеться, що щось серйозне випливе і не вдасться «залагодити», тоді прийдеться ходити не на сесії, а в інші місця.

Я говорив не раз із воїнами АТО, які реально воювали і були у пеклі. Коли задаєш їм питання про спілку і про отих «ходаків», що роками ходять і їм все мало, то вони говорять часто таке: «Я був два рази в пеклі, я нічого ні від кого не хочу і відстаньте від мене!» Тільки «відстаньте» трохи інший синонім – більш різкий. А цим все мало. Солоніков різними схемами через Держгеокадастр приймав участь у тому, щоб позабирати в людей останній плацдарм біля будинків, де можна припнути хоч козу.

Олександр Солоніков

Я поїздив по селах, бачив в очах людей гнів і безвихідь, коли в кінці вкрай бідних вулиць, де живуть на межі виживання і був хоч один вигін і пасовище, де люди могли випасати корову, або козу припнути, приїздять ділки, які забрали цей останній плацдарм у людей в приватну власність і розорали ці пасовища. Так це що атовці? Це ті люди, які захищають людей? І всі кінці ведуть до Солонікова. Це що – по-людські?

Повторюсь, що бачив в очах людей тільки гнів і безвихідь. Я бачив в очах людей те ж саме, коли Приходько забирав сінокоси через підставних осіб. Сінокоси у своїх же сусідів. Він знає як я ставлюся до нього після цього, тому інколи і пише гидоту. А зараз Солонікова бісить, що землі майже не має. Його схеми потерпають. Але всім місцевим атовцям ми землю надаєм, всіляко їм допомагаєм і закликаємо, щоб зверталися.

Та «ехінея», яку несе цей Солоніков абсолютна неправда і провокація, яка направлена на дискредитацію влади, а також створення нездорової атмосфери у громаді для того, щоб у таких умовах спромогтися відновити свої давні і хитрі схеми. А щодо вітання, так я особисто вітав Збройні Сили України зі святом, цей виступ записаний на відео і є у фейсбуці. Я думаю, що його багато хто бачив. Я привітав учасників АТО та воїнів, які брали участь і в інших військових операціях, детально розповів про військовослужбовців, які служили, захищаючи кордони в інші часи. Я розповів про те, що тоді було теж дуже непросто, але натомість ніхто нічого від держави не просив, не вимагав, а несли служби, витримуючи ці негаразди і труднощі, виконуючи ті задачі, які ставила військова служба. Щодо місцевого самоврядування теж привітав і навіть поговорив про досягнення і виклики, які стоять перед нами. До того ж таке привітання в онлайн-форматі зробили перший заступник і секретар селищної ради.

Щодо того, що він збирається кудись там приходити, то вже приходив і що? Не подобається йому наша влада по одній причині: тому що влада прийшла чесна, непідкупна і з нею неможливо «домовитися». А це їм ох як не подобається, руйнуються всі схеми. Ну прийдіть – поговоримо… З їхніх вуст брехня за брехнею, якась влада не така… А що раніше була така? Ми знаходимося на лідируючих позиціях в області по загальних досягненнях, тому цей показник дає змогу стверджувати, що ми багато робимо із того, що можна зробити, у тому числі і виконання програми соціального захисту населення у нас на високому рівні.

Подивіться, на яких автомобілях їздить пан Солоніков. За що він їх міг купити? Чим таким він займається, щоб мати такі кошти? Чим займається – це всім вже давно зрозуміло. Час розставить все на свої місця. Потрібен лише час…

Зараз уже зима. Холодно, сиро, дощ. Люди працюють на подвір’ї, прокладають бруківку, плитку і виконують інші роботи. І коли вони бачать оте «самодовольне» нахабне лице по відео, яке говорить, що нічого не робиться, яке бреше всім прямо в очі, яке думає, що воно когось може обдурити, то ті прості люди, які працюють, щоб було краще (працюють, потерпаючи від негоди) готові багато на що, щоб заткнути ту «самодовольну», брехливу п…ку…”, – написав голова Липоводолинської ОТГ.

Нагадаємо, раніше пан Солоніков працював у правоохоронних органах – у відділі по боротьбі з економічною злочинністю.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: