Нещодавно побудований «зразковий» ФАП в Тростянецькій громаді не витримав дощів

13.12.2021

Наприкінці серпня цього року Тростянецька міська рада відрапортувала про відкриття у своїй громаді нового фельдшерського пункту в селі Станова.

“Тепер це взірець, якою повинна бути первинна медицина в невеликих селах нашої ОТГ”, – йшлося у повідомленні міської ради. Повідомлялося, що всі роботи були виконані за кошти бюджету Тростянецької громади: біля 500 тис грн. на реконструкцію і ще біля 100 тисяч – на оснащення меблями, сантехнікою, медобладнанням тощо.

На минулому тижні погода видалася дощовою. І «євроремонт за останніми європейськими стандартами», як любить хвалитися тростянецький мер Юрій Бова, не витримав випробування природою. Як розповіли місцеві мешканці, які цими днями побували у своєму медичному закладі, у стелі обвалилась штукатурка, через що навіть електрику довелося від`єднати, щоб не трапилось пожежі через коротке замикання.

Люди ж ніяковіють від такої зразковості, коли після ремонту об`єкт знову закривають на ремонт. А ще питають: брак перероблятиметься за рахунок бюджету чи будівельників?

ntgazeta.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: