На Сумщині водій збив велосипедиста і зник

13.12.2021

У п’ятницю, 10 грудня, близько 20:30, до поліції через спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Батурин-Конотоп-Суми в селі Питомник Конотопського району невідомий автомобіль збив велосипедиста та покинув місце пригоди. Потерпілого доставлено до Конотопської районної лікарні з тілесними ушкодженнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативно група поліції на чолі з керівництвом підрозділу.

«На пошуки зловмисника був залучений весь особовий склад відділу поліції та негайно введено спеціальну поліцейську операцію. У ході невідкладних оперативно – розшукових заходів було виставлено пости на виїзді з міста у всіх напрямках, сформовано групи пошуку транспортного засобу у місті, відпрацьовано систему відеоспостереження «Безпечне місто». І вже менше ніж за півтори години, спираючись на отриману інформацію та проаналізувавши характер пошкоджень, за уламками які залишилися на місці пригоди, транспортний засіб було знайдено. Ним виявився вантажний автомобіль MAN, під керуванням 49-ріного мешканця Київської області», – розповідає начальник Конотопського районного відділу поліції Олександр Забозлаєв.

Автомобіль вилучено та поміщено на спецмайданчик поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння», у рамках якого встановлюються всі обставини цієї події. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: