За тиждень на Сумщині склали 46 протоколів про карантинні адмінправопорушення

13.12.2021

Про проведення перевірок із дотримання протиепідемічних заходів на території Сумщини у Сумській ОДА доповів начальник Головного управління Нацполіції в Сумській області Сергій Чиж.

За словами Сергія Чижа, наразі на території області посилено патрулі, щоб більш ретельно здійснювати перевірки всіх, хто зобов’язаний дотримуватися правил і обмежень «червоної» зони – як суб’єктів господарювання, так і громадян.

За минулий тиждень було складено 46 протоколів за ч.1 ст 44 прим. 3 Кодексу України про адмінправопорушення, винесено 222 постанови. Лише за минулу добу було задіяно 43 мобільні групи у складі 85 поліцейських.

У результаті перевірок складено 25 протоколів щодо суб’єктів господарювання, 12 – пасажирів громадського транспорту, 6 – закладів громадського харчування, 2 – підприємців на ринках, 1 – перевізників.

Керівник Нацполіції підкреслив, що упродовж тижня здійснено 810 перевірок щодо дотримання протиепідемічних норм під час здійснення регулярних перевезень, складено ряд адмінпротоколів. Усього розслідується 10 кримінальних проваджень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: