«АМК РЕМ-БУД» відремонтувала більшу частину підвальних приміщень у Вишгородській ЦРЛ

14.12.2021

Працівники «АМК РЕМ-БУД» облаштували санітарні кімнати в акушерсько-гінекологічному відділенні Вишгородської ЦРЛ та продовжують роботи у підвальних приміщеннях.

На Київщині на одному із об’єктів «АМК РЕМ-БУД» – Вишгородській ЦРЛ – продовжуються активні ремонтні роботи. Працівники компанії вже завершили відновлення першої частини акушерсько-гінекологічного відділення медзакладу та наразі активно працюють над облаштуванням його другої частини і завершенням робіт у підвальних приміщеннях.

Так, останні декілька тижнів фахівці підприємства займалися встановленням туалетів, душових кімнат, бойлерів, умивальників. У підвальних приміщеннях, більша частина яких вже приведена до ладу, бригади «АМК РЕМ-БУД» активно працювали над завершенням оздоблювально-малярських робіт, заливкою підлоги, влаштуванням плитки, встановленням дверей та електрощитових.

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» докладають усіх зусиль, аби якісно виконати взяті на себе зобов’язання та створити найкращі умови для роботи вишгородських медиків.

Команда «АМК РЕМ-БУД» продовжує працювати на позитивний результат!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: