На Сумщині рятувальники відвідали багатодітні родини

15.12.2021

14 грудня у Сумському районі в с. Будилка Лебединської МТГ працівники підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій разом з представниками Лебединського міського центру соціальних служб відвідали багатодітні та родини, які потрапили у складні життєві обставини.

Громадянам розповіли про нещодавні пожежі, які трапилися в області в будинках багатодітних родин. На щастя, із людей ніхто не постраждав. Батькам наголосили, що від того як вони будуть дотримуватися пожежної безпеки в оселях, залежить не лише власна, а й безпека їхніх дітей.

Присутнім надали практичні рекомендації щодо безпечної експлуатації пічного опалення та які порушення в їх оселях треба усунути, щоб запобігти виникненню загорянь. Фахівців застерегли, що вкрай важливо зберігати сірники та запальнички в недосяжних для малечі місцях, а дітям наголошувати, що пустощі з вогнем небезпечні.

Також громадянам нагадали першочергові дії на випадок виявлення ознак пожежі у будинку. Для закріплення отриманої інформації людям роздали тематичні пам’ятки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: