У Сумах звільнили в запас строковиків-прикордонників

15.12.2021

Сьогодні в Сумському прикордонному загоні відбувся черговий етап звільнення в запас військовослужбовців строкової служби призову «Весна-2020».

Ритуал зі звільнення в запас проведений на стройовому плацу управління загону. Строковики в урочистій обстановці попрощалися з Бойовим Прапором військової частини.

«Для всіх нас цей день назавжди увійде в історію нашого прикордонного загону як символ величності та професіоналізму воїна-прикордонника, єдина і головна місія якого є забезпечення надійної охорони кордонів Батьківщини», – зазначив у своєму виступі начальник Сумського прикордонного загону полковник Микола Романчук.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення надійної охорони державного кордону України, старанність, дисциплінованість, ініціативність та високий професіоналізм кращих з них нагороджено грамотами начальника Східного регіонального управління та начальника Сумського прикордонного загону.

Від імені військовослужбовців строкової служби до керівництва та персоналу загону звернувся старший солдат Віталій Романюк: «Сьогодні, залишаючи військову частину, хотів би сказати слова вдячності нашим командирам за те, що завжди вірили в нас, підтримували та допомагали нам стати справжніми чоловіками. Півтора року пролетіло дуже швидко. Досвід прикордонної служби, який я отримав під час служби – неоціненний. Я знайшов тут багато вірних і надійних друзів. Впевнений, що служба і дружба залишиться в моїй пом’яті назавжди».

На завершення заходу військовий священник (капелан) Микола Карпенко благословив прикордонників, окропивши кожного святою водою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: