Нардеп Максим Гузенко: “Розглянули зміни до законів України, які підвищать якість харчових продуктів, що споживаються дітьми”

15.12.2021

Сьогодні, 15 грудня, на засіданні комітету Верховної Ради України з питань агарної та земельної політики народні обранці обговорили три важливих законопроєкти, які будуть винесені на розгляд цього пленарного тижня. Про них у Фейсбуці розповів нардеп від Сумщини, представник Комітету Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми. Документ має врегулювати застосування гідрогенізованої пальмової олії у виробництві харчових продуктів, які здебільшого споживаються дітьми (зокрема молочних і кондитерських), та встановити вимоги до маркування продуктів, що містять пальмову олію.

Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення права працівників державних сільськогосподарських підприємств, установ, організацій на одержання земельної частки (паю). Передбачає оптимізацію процедури приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств.

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення положень стосовно вчинення нотаріальних та реєстраційних дій в процесі набуття прав на земельні ділянки. Завданням законопроєкту є спрощення процедури набуття прав на невеликі земельні ділянки сільгосппризначення.

Заслухали також пропозиції Комітету до проєкту Плану законопроєктних робіт на 2022 рік та інформацію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів відповідно до обговорюваних питань”, – написав Максим Гузенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: